Mit jelent számunkra az Eventsec?

Teljeskörű szolgáltatás a rendezvénybiztosítás terén.

1044 Budapest, Megyeri út 40.

Az Eventsec főhadiszállása

Mert valamikor gyerekként is arról álmodtunk, hogy olyan munkánk legyen, ami egyben a szenvedélyünk is. Ráadásul mindezt együtt, közösen építhettük fel, ami csak értékesebbé teszi számunkra vállalkozásunkat, amely mára meghatározó szereplő lett a Rendezvénybiztosítási cégek piacán.

A biztosíték arra, hogy a megbízók által igényelt feladatokat mindig az egyéni igényekhez igazodva, a tökéletességre törekedve látjuk el. Rugalmasságunk, gyors alkalmazkodóképességünk, nyitottságunk, innovatív, XXI. századi megoldásaink, és maximális megbízhatóságunk garantálja az együttműködéseink sikerességét.

Nem csak azért, mert az alapítók, azaz mi magunk testvérekként valóban egy családba tartozunk. Azért is, mert a munkatársainkért is ugyanúgy felelősnek érezzük magunkat, mint egymásért, és mert a cégünk működésének tíz évei alatt sikerült egy kötetlen és baráti, ugyanakkor a mindennapi elvárásokhoz maximálisan alkalmazkodó munkahelyi légkört megteremtenünk.

Látjuk benne megvalósulni terveinket, a dinamikus fejlődést, az új kihívásokhoz alkalmazkodást. Azon dolgozunk, hogy még további jubileumokat ünnepelhessünk együtt az immár 20 éves Szentinel-családdal.

Reméljük, lesz lehetőségünk arra, hogy személyes benyomásokkal bővítsük a jelentéskört, és megkérdezhessük: És Önnek mit jelent a Eventsec?

0 Alapítva
0 fős Csapat
+0 Foglalkoztatott
>0 Ügyfél
0 millió Biztosítás

TÉNYEK AZ EVENTSECRŐL

Az Eventsec Kft. 2009-ben jött létre azzal a céllal, hogy a rendezvénybiztosítás terén teljes körű szolgáltatást biztosítson megbízóinak. Az alapítók és a vezető munkatársak biztosítási szolgáltatások terén szerzett többéves szakmai tapasztalatára támaszkodva a cég folyamatosan szélesítette szolgáltatási spektrumát. Eventsec rugalmas, személyre szabott megoldást kínál ügyfeleinek.

A szakmai hozzáértés egyik garanciája, hogy a vezető munkatársak felsőfokú biztonságszervezői végzettséggel rendelkeznek. A magas színvonal folyamatos fenntartását az ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítványok, illetve kollégáink sugárvédelmi tanúsítvánnyokkal rendelkeznek.

A Eventsec 15 fős operatív csapata és több mint 100 további foglalkoztatott munkatársa számára mindig minden megbízás különleges figyelmet érdemel.

A Eventsec számára nincsenek lehetetlen feladatok, csak újabb és újabb, kihívások…

 

 

 

MIÉRT ÉPP AZ EVENTSEC?

 • Kiemelt figyelem

  …mert minden megbízás kiemelt figyelmet kap nálunk;

 • Rugalmasság

  …mert rugalmasak vagyunk és igazodunk megrendelőink egyedi igényeihez;

 • Folyamatos kapcsolattartás

  … mert folyamatos audittal, javaslatokkal, tanácsokkal látjuk el megbízóinkat,

 • Nyitottság

  …mert nyitottan közelítünk minden új feladathoz;

 • Pozitív hozzáállás

  …mert csapatunk pozitív hozzáállása mindig eljuttat minket a legjobb megoldáshoz;

 • Innovatív

  …mert innovatív megoldásainkkal mindig a maximumra törekszünk,

 • Szeretjük a munkánkat

  …mert hiszünk benne, hogy pont azzal foglalkozunk, amit a legjobban szeretünk, és amihez a leginkább értünk.

Kiemelt Szolgálatásaink

Mire vagyunk képesek?

RENDEZVÉNYBIZTOSÍTÁS

Vállaljuk a rendezvények gördülékeny lebonyolítását, vállalva a résztvevők beléptetését, átvizsgálását, a terület biztosítását, különleges személyek testőri biztosítását, a teljes engedélyeztetési folyamat ügyintézését, kiváló kapcsolatot tartva az illetékes szakhatóságokkal.

A vagyonbiztonsági helyzet pontos ismeretében megtervezzük, megszervezzük, lebonyolítjuk a Megbízó által ránk bízott objektumok védelmét.

VAGYONVÉDELMI RENDSZEREK TERVEZÉSE ÉS KIVITELEZÉSE

Cégünk vállalja a biztonságtechnika bármely szakterületén jelentkező komplex feladatok megoldását, az elektronikus vagyonvédelmi, vagy a fizikai, mechanikai védelmi rendszerek esetében is.