Bemutatkozik az Eventsec Kft.

100% magyar tulajdon

Az Eventsec Kft. annak a 100 %-ban magyar tulajdonú Szentinel Cégcsoportnak a tagja, amely immár 20 esztendeje áll megbízói szolgálatában az ország számos pontján, hazánk szinte minden szegletében.

Cégünk több mint 100 fő saját alkalmazottal rendelkezik, mely létszám – az új megbízásoknak köszönhetően – folyamatosan bővül.


Teljeskörű szolgáltatás

Cégünk 2009-ban jött létre azzal a céllal, hogy hogy a rendezvénybiztosítás terén teljeskörű szolgáltatást biztosítson megbízóinak. Az alapítók és vezető munkatársaink a védelmi szolgáltatások terén szerzett több évtizedes szakmai tapasztalatára támaszkodva az Eventsec rugalmas, személyre szabott megoldást kínál ügyfeleinek.

Kiemelt szolgáltatásaink:

Rendezvénybiztosítás
Vagyonvédelem
Vagyonvédelmi rendszerek tervezése és kivitelezése
Takarítás
Munkavédelem, tűzvédelem

Gazdag referencia

Referenciáink között olyan rendezvények szerepelnek, mint például Művészetek Völgye, Kolorádó Fesztivál, Terézvárosi Fesztivál, Club Aliga, akiket társaságunk a legmagasabb szakmai színvonalon szolgál ki a rendezvénybiztosítás területén.

Művészetek Völgye
Kolorádó Fesztivál
Terézvárosi Fesztivál
Club Aliga
Dunakeszi Feszt

Innovatív megoldások

Innovatív megoldásainknak köszönhetően, rendelkezünk a legmodernebb saját fejlesztésű Elektronikus Őrnaplóval, mely Megbízóink visszajelzése alapján az egyik legfelhasználóbarátabb, legbiztonságosabb és legátláthatóbb ez irányú dokumentációs rendszer, amivel valaha találkoztak.


Tanácsadás, audit, kockázatelemzés

Leendő ügyfeleinknek – későbbi szerződéskötés eseténingyenes, minden szegmensre kiterjedő biztonsági auditot, kockázatelemzést végzünk, javaslatokat teszünk a hatékonyabb értékmegőrzés, működés céljából.


További információkért keresse bátran: